Nicole Rood Harkstede

Behandelingen

Preventief: een goede verzorging van de voeten is voor iedereen van belang, iets wat sporters zich vaak pas realiseren als het te laat is. Laat uw voeten dus regelmatig verzorgen, eventuele problemen tijdig behandelen en kom uiterlijk twee weken voor een wedstrijd voor een preventieve behandeling.

Schimmelnagels ("kalknagels") zijn uitermate besmettelijk. Deze nagels genezen nooit vanzelf! Het is belangrijk de nagels regelmatig te laten verdunnen, zodat de nagels geen druk geven in de schoenen en niet kunnen ingroeien. Behandeling d.m.v. de LCN-Pédique-methode: Ik frees het aangetaste deel van de nagels weg.

Nicole Rood verzorgt voeten
Nicole Rood in haar praktijk in Harkstede

Als laatste maak ik laagje voor laagje een op maat gemaakte gelnagel op uw teen. De verharde gel sluit de nagel af en doodt de schimmels die er in/onder zitten. In 99% van de gevallen groeit de gelnagel mee uit en is de schimmelnagel genezen. In mijn praktijk heb ik al hele mooie resultaten gezien. Deze gelnagel is kleurloos en kan ook bij mannen aangebracht worden. De nagel kan gelakt worden, mits de nagellak verwijderd wordt met remover zonder aceton.

Eelt en likdoorns worden vakkundig weggehaald en zonodig drukvrij gelegd.

Ingegroeide teennagels worden zorgvuldig bijgewerkt en begeleid, zodat ze geen pijn meer veroorzaken. (laat ik het beter uitdrukken: het verhelpen van ingroeiende nagels is mijn hobby!)

Diabetici Aangezien ik heb besloten niet àlle certificaten te halen die nodig zijn voor zg."medisch pedicure" en hierdoor dus geen behandelovereenkomst heb met podotherapeuten (ik ben liever eigen baas), worden mijn DV-behandelingen niet vergoed..

Ontspannende voetreflexzonemassage: Een half uur massage : via de voeten naar het hele lichaam. Dan nog even rusten en u stapt als herboren naar buiten!